Despre mine

Salut!

Sunt Cristi Pitulice și sunt din Alexandria…și atât.

 

Acum să-i dăm bice!

 

Când vine vorba ca un om să spună oarece vorbe despre el însuși cred că sunt trei tipare mari și late:

 

1. Ăia care zic din prima ce frumoși, deștepți, cuminți, geniali și singuri la părinți sunt;

2. Ăia cărora le fac ochii ca girofarele și încep cu : “Ăăăă…pai ce să vă spun…”,  “Cu ce să încep”.

..”, “Ce vă interesează…”;

3. Cei orientați știintific, manageri, corporatiști care au citit in cartea “How is made” și îți spun din prima la liniuță niste chestii printre care și, evident, ce atașați sunt ei de valorile organizației.

 

Eu fac parte din categoria 2. Așa că nu vă rămâne decât să apelați la organu’ specializat dacă vreți să aflati mai multe. Oricum, pun o poză cu mine. Na, ce să-i faci.

 

Mai de graba decât a vorbi despre mine, prefer să vă scriu câteva cuvinte despre VINLAND.

Ideea cu Vinlandul a apărut “din cauza” a două rubricuțe pe care le țin pe Facebook  “Să nu uitați..” – Ziua de azi în istorie și “Cronicuțele vinului”. Dacă  scriam așa fără noroc, am zis să le adun pe toate undeva. Iaca Vinlandul.

Treaba e că eu tot scriam așa în neștire…Am scris la reviste, am scris pe wall-uri, am scris pe bonul de motorină, pe invitația de nuntă, pe telefon, dar pe unde nu am scris. În “My Documents” cel puțin cred că începusem și o versiune proprie a Bibliei. Ăsta a fost al doilea motiv datorită căruia am lansat Vinlandul pe orbită.

Trebuie să mărturisesc că nu prea mă pricep la scris. Mă pricep mult mai bine la citit. Gramatica limbii române încă mai are pentru mine nenumărate taine și sigur va avea până la sfârșitul vieții. Așa deci, să nu vă mire dacă mai apar ciudățenii prin textele mele. Accept provocările cu mare plăcere :D.

 

Momentan VINLAND are două mari categorii; așa cu rezultă și din titlu:

 

VINURILE

Pentru că am ocazia să beau, pentru că nu mă feresc să beau, nu mă feresc sa critic și să fiu dușmănos când e cazul sau să ridic în slăvi vreun vin. Mă străduiesc să trec de faza de amatoreală avansată și să contribui cu ceva mai concret în ale vinurilor. La un moment dat vom învăța împreună aci pe blog tainele vinului.

 

CĂLĂTORIILE

Am călătorit toată viața și voi călătorii până la sfârșitul ei. România încă îmi este cea mai dragă, dar mă dau în vânt și după țările vecine și nu numai. Ca mulți dintre voi, voi alege și eu calea eficienței în ceea ce privește oferirea de informații utile și concrete. Voi face o categorie separată  de bătut câmpii. 🙂

 

Ca încheiere:

Acest site este unul privat, însă prin natura internetului si legilor ce guvernează spațiul virtual, oricine este liber să intre, să citească, să comenteze, să se distreze și așa mai departe. Comentariile vor fi moderate doar în sensul folosirii unui limbaj civilizat. Totodată vă rog să rețineți faptul că tot ce voi scrie pe aces blog nu are nici o legătură cu vreo comapanie anume sau cu vreun brand anume cu care eu am legături. Sunt opinii exclusiv personale și vă rog să le tratați ca atare.

Dacă vreodată vor apărea diverse articole promoționale, ele vor fi marcate foarte vizibil cu  PROMO.

Capisci? 🙂

Cam atât pentru versiunea 1.0 🙂

 

 

 

 

 

LEAVE A COMMENT

*