Vinland pe Facebook
Scormonitor
Ce va pregatesc
< 2023 >
June
  • No Events
Excursiile Vinland

Cum sa iti faci propriul tau vin

By on February 14, 2016

În fiecare an există o fereastră de timp în care vinificatorii se pot juca în voie cu vinurile lor. Ca urmare a acestor intense procese ajung să ne introducă nouă sub nas diverse cupaje care mai de care mai elaborate, mai mult sau mai puțin pe gustul nostru.

Am zis așa: dacă vinificatorii se pot juca cu vinul lor, de ce sa nu ne jucăm și noi? Și să ne facem cu ajutorul lor vinul nostru favorit? Acel vin care să se plieze perfect pe papilele noastre gustative? Vinul ala cu care ne putem lăuda cu subiect și predicat că l-am facut noi. Căruia îi cunoaștem toate dedesubturile, toate micile secrete.

 making your own wine

Ca urmare, împreuna cu Divine Area (vinurile 1000 de Chipuri), am pus la punct urmatorul mecanism.

Pentru fiecare participant punem la bătaie 3 litri de vin ( 6 x 0.5 l) – Merlot, Cabernet Sauvignon, Fetească Neagră, Pinot Noir, Cabernet Franc și Shiraz. Până la a pune mâna pe eprubete si pahare Berzelius vom avea o sesiune teoretică de pregătire, apoi, timp de 5-6 ore, sub atenta (citiți “stricta”) supraveghere a unui grup de domni, vom cupaja diverse procente din soiurile de mai sus până vom ajunge la echilibrul personal cel mai apropiat de dorința noastră. Acest vin va fi îmbuteliat de către Divine Area și la sfârșitul acțiunii veți primi o sticlă din vinul făcut de voi pe care să o savurați cu prietenii.

Evident, pe langă această sesiune de muncă vom avea si alte activități. Iată pachetul:

.

.

Perioada: 27-28.02.2016

Grup minim: 12 persoane

Grup maxim: 18 persoane

Servicii incluse

  • O noapte de cazare in camera duble cu pensiune completă (mic dejun, prânz și cină) la pensiunea Casa Colinelor din Urlati;
  • Vizita in vie;
  • Vizita la Muzeul Conacul Belu;
  • Sesiune de degustare si prezentare a soiurilor de struguri negri de la Divine Area (2 ore)
  • Sesiune practica de cupajare (6 ore);
  • Materiale informative;
  • Patru ghizi / indrumatori (Cosmin, Stefan, Mihai, Cristi)

Tarif:

210.00 EUR /persoana – loc in camera dubla

225,00 EUR / persoana – loc in camera single

Un aspect care mi se pare foarte important și care trebuie evidențiat: veți avea posbilitatea de a cere celor de la Divine Area de a îmbutelia vinul făcut de voi.

Cantitatea minimă este de 24 de sticle, iar mecanismul de tarifare va fi explicat separat. Sticlele de vin vor fi complet personalizate (cu excepția dopului și a capișonului)

Deci, puteti îmbutelia propriul vostru vin.  🙂

.

.

Sunt numai 18 locuri disponibile.

Pentru înscrieri si alte detalii:

E-mail: cristipitulice@gmail.com | cristi@vinland.ro

Facebook: https://www.facebook.com/vinlandblog

TAGS
RELATED POSTS