Vinland pe Facebook
Scormonitor
Ce va pregatesc
< 2023 >
February
  • No Events
Zi de zi ceva

3,2,1 Start!..VINLAND.ro este on-line! :)

By on May 1, 2012

01.05.2012   12:00

Închipuiți-vă că aveti o bere în mână, cei care nu aveți desigur!

Spici:

Ne-am adunat aici în această minunată zi de 1 Mai, insuflați de un patriotic elan muncitoresc, pentru a lansa, comenta si critica un site momentan obscur ce va străluci în blogosfera de specialitate ( waa…) mai ceva ca o supernovă ce stă gata să pleznească.

[Acum sorbiți preocupați din bere]

Noi, oameni ai muncii, ai plimbărilor și ai băuturilor, vom sta cu ochii pe Vinland pentru că lucruri interesante vor fi postate aici.  Vă invit să  cititi puținele articole momentan din cele 6-7 categorii ale blogului axate pe vinuri și pe turism. Momentan, după știința mea de carte este singurul blog care se preocupă de vinuri și călătorii. Mă bucur totodată ca nu sunt singurul și sper sa punem mâna sa scriem si să citim cât mai mult și cât mai des.

[Acum luați un mic]

Acum mă gândesc că ar fi trebuit  să încep cu: Multumesc familiei mele, prietenilor care m-au sustinut în acest proiect secret, ursuleților panda care se luptă pentru supraviețuire, copacului Ginko Biloba din curtea liceului din Alexandria și celor care și-au vărsat sângele la revoluție.

[Ați terminat micul? Mai luați un gât de bere.]

Dar să revenim. 😀

M-am gândit, în mintea mea socialistă, că este mult mai util să împart ideile și lucrurile pe care le știu cu ceilalti, ca o modalitate de a ne face viața mai ușoară. Un exemplu concret este dat de dilema alegerii unei sticle de vin când știi că trebuie să vina socrii la tine în vizită..:D. Pentru asta avem la dispoziție “Cronicuțele vinului” dar și “Vinuri recomandate”.  Când plecăm în vacanță mi se pare mult mai civilizat să ne ducem cu lecțiile făcute și să nu orbecăim pe acolo căutând te miri ce obiectiv (turistic), de aceea exista categoria “Călător în țara altora” – categorie care se va transforma cât de curând în “Trasee tematice”.

Vinland, are posibilitatea de multicont. Adică dacă pe  vreunul dintre voi îl lovește mania scrisului nu are decât să imi spună și îi pun la dispoziție pană și papirus.

Cu acestea fiind zise, vă doresc succesuri deosebite pe linie de activitate în vederea dezvoltării multilaterale a societății noastre …de consum preponderent.

Terminăm cu berea și  dăm cep unor sticle cu licori adevărate:

Șarbă, Chardonnay, RheinRiesling, Trebiano.

Amin! 🙂

TAGS
RELATED POSTS
1 Comment
  1. costel

    May 1, 2012

    ATAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAT!!!!

Comments are closed.